Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 233 kJ / 56 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,82 g |
Tuky | 0,22 g |
Vláknina | 6,16 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 8 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 10,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 4. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové plátky na gulášových kostkách
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vQ1m
Moje poznámka
Vepřové plátky na gulášových kostkách
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vQ1m
Nejnovější recepty
Grilovaný ananas s karamelem a zmrzlinou
Přidáno před 1 hodinou
Grilovaná chobotnice
Přidáno před 1 hodinou
Šafránové špízy (šiškebab) na grilu
Přidáno před 2 hodinami
Grilovaná hovězí žebra low&slow
Přidáno před 2 hodinami
Philly cheesesteak
Přidáno před 2 hodinami
Grilované hovězí hrudí
Přidáno před 2 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Sonisko před 56 minutami
Cukeťák na plechu
Kacenka1981 před 1 hodinou
Hrníčkový borůvkový koláč na plechu
veeronica12 před 1 hodinou
Růžičky s tvarohovou náplní
Mizera před 1 hodinou
Meruňkový koláč z tvarohového těsta
malipi před 2 hodinami
Linecký koláč s marmeládou
Okina před 2 hodinami
Lehký tvarohový koláč
Esa před 3 hodinami
Kynutý meruňkový táč
Zinzi před 3 hodinami
Rychlý švestkový koláč
Smahova před 5 hodinami
Pajšl - plíčky na smetaně
Danatafi před 5 hodinami
Tématické fráze:
vepřové plátky,
vepřové plátky recepty,
vepřové plátky recept,
minibramboráčky,
vepřové plátky jak připravyt,
veprove kostky recept,
jak připravit vepřové plátky,
gulašovy bujon,
minibramboráčky recept,
recepty vepřové kostky,
recepty na vepřové platky,
vepřovy platek recepty,
jak pripravit platky veproveho,
vepřové plátky jinak,
kostka maggi,
gulášová po,
recepty - vepřová kýta bez kosti,
maggi gulášová štáva kostka,
vepřová krkovice s kostí plátky-recepty,
bujon gulášové
Suroviny:
maso,
cibule,
gulášová kostka,
sůl,
pepř,
česnek
Komentáře (19)