Vyzkoušejte mokré řízky: Šťavnaté maso voní česnekem a paprikou a doplňuje ho silná šťáva. Příprava je přitom snadná
Francouzské brambory: Pár běžně dostupných surovin, které doma často zbývají, snadno proměníte v lahodný oběd
Řízky smažené v dvojobalu: Vynechat jednu surovinu ze tří se někdy vyplatí a řízky jsou mnohem křupavější
bara.it uvařila 18. 10. 2011 08:02 Vepřové plátky s polentovou drobenkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
maris uvařila 30. 8. 2011 16:32 Vepřové plátky s polentovou drobenkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
maris uvařila 30. 8. 2011 16:32 Vepřové plátky s polentovou drobenkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
maris uvařila 30. 8. 2011 16:32 Vepřové plátky s polentovou drobenkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Video Vaříme podle ČSN: Výbornou uherskou pěnu můžete namazat na veku i okurku a hodí se i naplnění vajíček
Snídaně na turecký způsob: Pošírovaná vejce cilbir na peřince z jogurtu a s jednoduchou chilli omáčkou chutnají fantasticky