Jak na nejlepší holandský řízek: Důležitá je volba správně tučného masa i sýra, pozor na obalování a délku smažení
KVÍZ: Vyznáte se v hovězím mase? Otestujte si, zda víte, kam patří svíčková a kdy raději zvolit kližku
Poctivý voňavý vývar s drožďovými knedlíčky: Voní česnekem a bylinkami a hodí se klidně i na slavnostní tabuli
Alusskaa uvařila 2. 3. 2011 10:46 Vepřové plátky ve šťávě z masoxu, zapékané se sýrem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Alusskaa uvařila 2. 3. 2011 10:46 Vepřové plátky ve šťávě z masoxu, zapékané se sýrem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Alusskaa uvařila 2. 3. 2011 10:46 Vepřové plátky ve šťávě z masoxu, zapékané se sýrem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jak na jaře vysadit jahody? Potřebují slunné stanoviště, správnou zálivku a přihnojování ve vhodnou chvíli