Znáte utopený řízek? Netradiční způsob přípravy dává masu šťavnatost i perfektní měkkost. Přípravu zvládne každý
Zbyl vám chleba? Připravte z něj chlebovou polévku podle receptu od babičky. Je chutná, sytá a levná a voní po bylinkách
KVÍZ: Jak dobře umíte připravit rohlíčky sv. Martina? Zjistěte, jestli znáte všechny kroky, aby byly vláčné, voňavé a sladké
Anna Kocikova uvařila 1. 12. 2014 21:58 Vepřový jazyk s rozmarýnem - pro rychlejší přípravu v papiňáku 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Anna Kocikova uvařila 1. 12. 2014 21:58 Vepřový jazyk s rozmarýnem - pro rychlejší přípravu v papiňáku 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Anna Kocikova uvařila 1. 12. 2014 21:58 Vepřový jazyk s rozmarýnem - pro rychlejší přípravu v papiňáku 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Anna Kocikova uvařila 1. 12. 2014 21:56 Vepřový jazyk s rozmarýnem - pro rychlejší přípravu v papiňáku 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Anna Kocikova uvařila 1. 12. 2014 21:56 Vepřový jazyk s rozmarýnem - pro rychlejší přípravu v papiňáku 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Anna Kocikova uvařila 1. 12. 2014 21:56 Vepřový jazyk s rozmarýnem - pro rychlejší přípravu v papiňáku 0 0 Zobrazit detail Okomentovat