Jak usmažit dokonale křupavý květák? Pomůže krátké blanšírování, vysoká vrstva tuku a pár vyzkoušených vychytávek
Výborná marmeláda z muchovníku je hezky hustá i bez pektinu a sladká, aniž byste museli přidávat hodně cukru
Pomazánka s chutí moře od východních Slovanů: Forshmak se připravuje ze sleďů a nejlepší je na tmavém chlebu
cathleen uvařila 20. 9. 2017 10:19 Vídeňský bramborový salát se smetanou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
cathleen uvařila 20. 9. 2017 10:19 Vídeňský bramborový salát se smetanou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
cathleen uvařila 20. 9. 2017 10:19 Vídeňský bramborový salát se smetanou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
38 foto Ochutnejte Belgii: Kde si dát nejlepší hranolky, kam na vafle rozplývající se na jazyku a proč si u stánku koupit gentský nos
Wurstsalat: Pikantní německá salámová pochoutka může být i z točeňáku nebo českých špekáčků, nejlepší je k pivu