Vyzkoušejte mokré řízky: Šťavnaté maso voní česnekem a paprikou a doplňuje ho silná šťáva. Příprava je přitom snadná
Francouzské brambory: Pár běžně dostupných surovin, které doma často zbývají, snadno proměníte v lahodný oběd
Řízky smažené v dvojobalu: Vynechat jednu surovinu ze tří se někdy vyplatí a řízky jsou mnohem křupavější
AnnaD uvařila 13. 12. 2011 16:42 Vietnamská nudlová polévka s hovězím masem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
AnnaD uvařila 13. 12. 2011 16:42 Vietnamská nudlová polévka s hovězím masem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
AnnaD uvařila 13. 12. 2011 16:42 Vietnamská nudlová polévka s hovězím masem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
8 foto Holka u plotny radí: Silný zeleninový vývar ze slupek šetří peníze, nestojí skoro nic a skvěle chutná s nočky