Jak usmažit dokonale křupavý květák? Pomůže krátké blanšírování, vysoká vrstva tuku a pár vyzkoušených vychytávek
Výborná marmeláda z muchovníku je hezky hustá i bez pektinu a sladká, aniž byste museli přidávat hodně cukru
Pomazánka s chutí moře od východních Slovanů: Forshmak se připravuje ze sleďů a nejlepší je na tmavém chlebu
dvori uvařila 27. 3. 2020 11:33 Vláčná kokosová buchta s čokoládovým přelivem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
dvori uvařila 27. 3. 2020 11:33 Vláčná kokosová buchta s čokoládovým přelivem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Knedlík ve vajíčku je skvělou příležitostí, jak využít zbytky. Stačí jen tři ingredience a pár užitečných rad na vylepšení