Šéfkuchař Radek Kašpárek prozradil fígl na božskou bramborovou kaši: Záleží na způsobu vaření brambor i zašlehání másla
Úžasná bábovka z kynutého těsta: Chutí připomíná mazanec, zůstává dlouho vláčná a příprava není vůbec složitá
dvori uvařila 27. 3. 2020 11:33 Vláčná kokosová buchta s čokoládovým přelivem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
dvori uvařila 27. 3. 2020 11:33 Vláčná kokosová buchta s čokoládovým přelivem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Margotková kolečka voní kokosem a rumem, díky máslovému krému jsou neodolatelně vláčná a božsky chutnají
8 foto Josef Maršálek vykouzlil úžasné banánové lívance jen ze čtyř ingrediencí: Nebojte se použít troubu, radí slavný cukrář