Babiččiny kynuté borůvkové knedlíky: Pro lehoučkou a nadýchanou dobrotu musí těsto vykynout do dvojnásobku objemu
Tradiční brynzové halušky podle Pavla Berkyho: Díky jednomu triku budou krásně krémové, s křupavými škvarky na povrchu
Marie Svarcova uvařila 8. 4. 2016 20:40 Vločkové lívanečky aneb zdravá snídaně 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Marie Svarcova uvařila 8. 4. 2016 20:40 Vločkové lívanečky aneb zdravá snídaně 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Marie Svarcova uvařila 8. 4. 2016 20:40 Vločkové lívanečky aneb zdravá snídaně 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Marie Svarcova uvařila 8. 4. 2016 20:40 Vločkové lívanečky aneb zdravá snídaně 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Marie Svarcova uvařila 8. 4. 2016 20:40 Vločkové lívanečky aneb zdravá snídaně 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Tatranský čaj: Kořeněný vánoční nápoj ze Slovenska má grády! S karamelizovaným medem a citronem ale chutná skvěle
Originální bavorská sekaná je jemná jako salám, lehkou pikantnost dodá zázvor a šťavnatost zajistí ledová tříšť