uvařila 9. 2. 2010 19:55
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 9. 2. 2010 19:55
uvařila 3. 8. 2009 21:27
uvařila 3. 8. 2009 21:25
Smažíme
uvařila 3. 8. 2009 21:25
Jen zakousnout
uvařila 3. 8. 2009 21:25
Připraveno ke smažení
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno 1. 6. 2024 19:06
Dokonalý pudinkový krém: Jak na něj, aby se nepřipálil a nebyl plný hrudek?
Pečeme s Ivou: Anglické rohlíky nebo řezy? Chuť stejná, ale tvarování snazší, a před rodinou i návštěvou se s nimi vytáhnete!
Předvařené koleno dopečené v remosce nebo troubě má zlatavou kůrčičku, přitom je nádherně šťavnaté a na talíři se rozpadá