uvařila 28. 4. 2022 12:48
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 28. 4. 2022 12:48
uvařila 25. 2. 2020 01:26
Chlebík chutná báječně samotný i namazaný, je vážně skvělý!
uvařila 25. 2. 2020 01:26
Výborný a jednoduchý kváskový chléb podle cathleen! Mňamka!
uvařila 14. 6. 2013 10:16
Hodina kynutí kulatého bochníku
uvařila 14. 6. 2013 10:15
Uzavření chleba a kynutí v ošatce
uvařila 14. 6. 2013 10:14
.....formování bochníku....
uvařila 14. 6. 2013 10:14
Formování bochníku....
uvařila 14. 6. 2013 10:13
Překládání těsta před formováním
uvařila 14. 6. 2013 10:12
uvařila 14. 6. 2013 10:11
Čerstvě uhnětené těsto
uvařila 14. 6. 2013 10:11
Vlevo čerstvé těsto, vpravo totéž, po 2-3 hodinách kynutí
uvařila 14. 6. 2013 10:11
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Kukuřičná kaše polenta je skvělá příloha. Dá se ochutit mnoha způsoby a jdou z ní udělat i netradiční hranolky
Zázračná obilovina teff: Zrnka „trpasličího prosa“ jsou sice malá, ale výživnější než kterákoliv jiná!
Mezi nejstarší recepty patří lék na kocovinu. Na čem si pochutnávali naši předci?