Vynikající vepřová pečeně po valašsku: Měkká kotleta a šťavnaté žampiony se koupou v krémové omáčce s vůní kopru
Jednoduchá pomazánka z Moravanky: Pikantní chuť doplňuje salám a sýr, ideální kombinace na lehkou svačinku nebo večeři
Levná žemlovka podle mojí babičky: Sáhněte po starším pečivu a padaných jablkách a připravíte voňavý a sytý oběd
jahoda uvařila 28. 9. 2010 17:15 Zapečená jablka s mletým masem a rajčaty 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
jahoda uvařila 28. 9. 2010 17:13 Zapečená jablka s mletým masem a rajčaty 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
jahoda uvařila 28. 9. 2010 17:13 Zapečená jablka s mletým masem a rajčaty 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
jahoda uvařila 28. 9. 2010 17:13 Zapečená jablka s mletým masem a rajčaty 0 0 Zobrazit detail Zapečená jablka s mletým masem a rajčaty Okomentovat
Cuketová buchta s ořechy podle Míši Landové: Je krásně vláčná, šťavnatá a má výraznou ořechovou chuť, říká cukrářka
6 foto Čeká vás svatba? Tohle je klasické menu se svíčkovou. Zkuste ji připravit podle šéfkuchaře Jana Punčocháře!
Vyzkoušeli jsme fígl na otvírání zavařovaček: Spojené ruce úplně nepřesvědčily, ale další triky fungují