Úžasná roštěná po znojemsku podle Jana Punčocháře: Šťavnaté maso skvěle doplňuje nakyslá omáčka s chutí okurek
Nepečené tiramisu kuličky podle Anety Vignerové: Cukroví s luxusní chutí italské klasiky krásně voní kakaem a kávou
Fokuska uvařila 5. 7. 2010 13:49 Zapečené kuřecí prsíčka s žampionovou nádivkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Fokuska uvařila 5. 7. 2010 13:49 Zapečené kuřecí prsíčka s žampionovou nádivkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Fokuska uvařila 5. 7. 2010 13:49 Zapečené kuřecí prsíčka s žampionovou nádivkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Karbanátky z trouby: Snadné, rychlé a parádně šťavnaté. Podle tohoto postupu si na nich pochutná celá rodina
Svěží larb salát je ideální pokrm i pro masožrouty. Kromě mletého masa a zeleniny do něj patří i jedna neobvyklá omáčka