Vyzkoušejte mokré řízky: Šťavnaté maso voní česnekem a paprikou a doplňuje ho silná šťáva. Příprava je přitom snadná
Francouzské brambory: Pár běžně dostupných surovin, které doma často zbývají, snadno proměníte v lahodný oběd
Řízky smažené v dvojobalu: Vynechat jednu surovinu ze tří se někdy vyplatí a řízky jsou mnohem křupavější
mysulka uvařila 22. 1. 2011 17:33 Zapečené palačinky s tvarohem a Nutellou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mysulka uvařila 22. 1. 2011 17:33 Zapečené palačinky s tvarohem a Nutellou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mysulka uvařila 22. 1. 2011 17:33 Zapečené palačinky s tvarohem a Nutellou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mysulka uvařila 22. 1. 2011 17:33 Zapečené palačinky s tvarohem a Nutellou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mysulka uvařila 22. 1. 2011 17:33 Zapečené palačinky s tvarohem a Nutellou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jak na nejlepší a nejjednodušší zálivku na salát: Důležitý je správný výběr druhu octa i dobře nakrájená zelenina
Letní ovocný piškot s tvarohem a pudinkem: Nadýchaný a vláčný dezert plný ovoce báječně osvěží a je snadný na přípravu