Holka u plotny radí: Hummus s medvědím česnekem je skvělá jarní vzpruha, která se hodí nejen na svačinku
Jak na tatarák ze špekáčků: Voní česnekem a worcesterskou omáčkou a díky několika dochucovadlům chutná božsky
Buřty na pivě jsou vynikajícím jídlem ze zbylých špekáčků. Pivo dodá pikantnímu pokrmu barvu, zelenina hustou omáčku
Madmaus uvařil 24. 11. 2022 17:28 Zapečené těstoviny s mletým masem a žampiony 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Miquel uvařil 21. 3. 2021 16:58 Zapečené těstoviny s mletým masem a žampiony 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Miquel uvařil 15. 10. 2018 09:51 Zapečené těstoviny s mletým masem a žampiony 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
m.lumicek uvařila 1. 4. 2012 18:34 Zapečené těstoviny s mletým masem a žampiony 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Video VIDEO: Perníkářka radí, jak na překrásně malované perníkové kraslice. Důležitá je správná tloušťka těsta
Jak na nejlepší dýňovou polévku: Chuti pomůže vývar a opečená cibule, krémovou konzistenci zajistí smetana