Fantastický mechový dort s kopřivami podle cukrářky Hanky z Poděbrad: Je bez mouky i cukru, ale chutná božsky
Mletý řízek se sýrem a jogurtem: Měkká a křehká směs v křupavé krustě trojobalu je krásně šťavnatá a má výraznou chuť
Čatní z rebarbory: Pikantní sladkokyselý doplněk, který skvěle dochutí maso, sýry i sendviče. Příprava je snadná
karpl69 uvařil 5. 11. 2023 16:38 Zapékané těstoviny ,,à la Karl,, 0 0 Zobrazit detail Zapékané těstoviny ,,alá Karl,, Okomentovat
Jak na perfektní švestkový kompot? Kromě švestek stačí jen jedna ingredience a tenhle postup krok za krokem zvládne i začátečník
Sedm tipů, jak ušetřit v kuchyni: Vyplatí se poschoďové pečení, využívání zbytkového tepla i rychlovarná konvice