Tradiční jablečný koláč æblekage jako od dánské babičky. Kombinace jablek a strouhanky je prostě božská
Jak zahustit jablečnou náplň do štrúdlu: Poradíme, kdy použít strouhané piškoty, kdy perník, ořechy nebo ovoce
KVÍZ: Víte, kam patří vepřová plec a kdy raději zvolit kýtu? Otestujte své znalosti přípravy vepřového masa
Caldera_Spices uvařila 30. 3. 2025 17:32 Zapékaný žloutkový krém s pravou vanilkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Caldera_Spices uvařila 30. 3. 2025 17:32 Zapékaný žloutkový krém s pravou vanilkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jak dlouho a jak správně smažit holandský řízek? Díky trikům šéfkuchařů už nikdy neuděláte chybu a výsledek bude skvělý