Kuřecí po debrecínsku je lehce pikantní a příjemně nakyslé díky zakysané smetaně. Přidávejte ji však opatrně
Jak na domácí rajčatový protlak: Poradíme, jak dlouho vařit rajčata i jak protlak ochutit, aby byl výsledek perfektní
Caldera_Spices uvařila 30. 3. 2025 17:32 Zapékaný žloutkový krém s pravou vanilkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Caldera_Spices uvařila 30. 3. 2025 17:32 Zapékaný žloutkový krém s pravou vanilkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Tvarohové řezy s jablky a drobenkou: Lahodná a vláčná dobrota voní vanilkou a skořicí, vypadá efektně a chutná luxusně
30 foto Peče celá země: V kreativní výzvě dal soutěžícím zabrat dort s linií zlomu aneb Fault line cake. Takhle se správně dělá
Kopřivy začínají růst. Na jaře mají nejvíce síly i šťávy a jsou křehké. Vydejte se na ně v tu správnou dobu