Buchty po ránu: Špenátová focaccia podle Josefa Maršálka se neobejde bez spousty bazalky a prospěje jí dlouhé kynutí
U Dřeváka nabízí burgery, které ovládly mnoho soutěží: Nelovíme módní vlny, ale držíme kvalitu, říká majitel Radek Klimeš
Isabela Kastilská: Španělská královna měla na talíři námořnickou slepici a mohla mít i grilovanou kočku podle speciálního receptu
1974andrea uvařila 18. 2. 2013 11:59 Zauzený losos s brokolicovou omáčkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
1974andrea uvařila 18. 2. 2013 11:59 Zauzený losos s brokolicovou omáčkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Tři báječné dezerty do skleniček, do nichž využijete zbytky cukroví. Chutnají božsky, vypadají úžasně a příprava je snadná