Uchování meruněk a švestek v mrazáku: Důležitá je rychlost, kvalita ovoce i skladování ve vhodných obalech
Jídelníček slovenské šlechty 18. století: Na stole bylo pečené sele, zvěřinové ragú, jemné máslové rohlíčky a litry vína
Zdeněk Pohlreich opět vyráží do boje proti blafům: V nové řadě Ano, šéfe! se můžeme těšit na nové hlášky i nečekaná překvapení
krkovicka.x uvařil 22. 5. 2016 11:41 Závitky z krkovice s mozzarellou na žampionech 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
krkovicka.x uvařil 22. 5. 2016 11:41 Závitky z krkovice s mozzarellou na žampionech 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Vosí hnízda: Nejoblíbenější nepečené cukroví z ořechové směsi snadno vyklepnete z formičky díky našim vychytávkám