Banánový chlebíček podle Josefa Maršálka chutná sladce i bez cukru: Díky datlím je vláčný, díky skořici krásně voňavý
Samosběry jahod začnou brzy. Odborník přiblížil, jaká bude úroda i kolik zaplatíte za kilo sladkých plodů
Připravili jsme luxusní palačinky podle Zdeňka Pohlreicha: Díky jedné ingredienci jsou neodolatelně chutné a voňavé
K@tka uvařil 8. 8. 2012 19:01 „Zdravé vaření“: Kopřivové noky s omáčkou z pečených paprik 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
K@tka uvařil 8. 8. 2012 19:01 „Zdravé vaření“: Kopřivové noky s omáčkou z pečených paprik 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
17 foto Tereza z Peče celá země nabídla recept na beránka: Vyjde na 74 Kč a díky několika fintám jej bezchybně vyklopíte z formy
Sladké léto s Josefem Maršálkem: Jak na nadýchané žloutkové věnečky? Podle tohoto receptu je zvládnete jako profík!