Pažitkové květy jsou skvělý pomocník v kuchyni: Jejich česneková chuť vyladí pomazánky, polévky i obyčejné máslo
Jak zalévat a hnojit okurky? Zaléváme vhodnou vodou jednou týdně. Nadměrná zálivka nás může připravit o úrodu
Sara Kolopa uvařil 26. 8. 2010 06:33 Zdravý tvarohový koláč z celozrnné housky 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Sara Kolopa uvařil 26. 8. 2010 06:33 Zdravý tvarohový koláč z celozrnné housky 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Sara Kolopa uvařil 26. 8. 2010 06:33 Zdravý tvarohový koláč z celozrnné housky 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
„Na povrchu klouzavý a uvnitř kyprý a vláčný….“ Jak vypadá knedlík a jak nok? Film Pelíšky nabídl před 25 lety jasnou odpověď
Jak na perfektní švestkový kompot? Kromě švestek stačí jen jedna ingredience a tenhle postup krok za krokem zvládne i začátečník