Jak hubnu a zlepšuji si zdraví díky Margit a navzdory doktorce: Chutě na sladké a jídlo ve stresu? Takhle to ještě unesu
Jahodové pyré: Voňavá a sladká dobrota se hodí do pohárů i jako základ zmrzliny či marmelády, stačí na ni jen dvě ingredience
1974andrea uvařila 9. 11. 2011 11:04 Žebra marinovaná v pomerančovo - zázvorové marmeládě 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
1974andrea uvařila 9. 11. 2011 11:03 Žebra marinovaná v pomerančovo - zázvorové marmeládě 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
1974andrea uvařila 9. 11. 2011 11:03 Žebra marinovaná v pomerančovo - zázvorové marmeládě 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
1974andrea uvařila 9. 11. 2011 11:03 Žebra marinovaná v pomerančovo - zázvorové marmeládě 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Recept a tipy na linecké podle Mirky van Gils: Aby bylo krásně křehké, nejdříve vyšlehejte máslo se žloutky, radí cukrářka
Grenadýr z jednoho pekáčku: Jednoduché jídlo se dá přichystat i ze zbytků, stačí pár ingrediencí a na stole je voňavá dobrota