Úžasná roštěná po znojemsku podle Jana Punčocháře: Šťavnaté maso skvěle doplňuje nakyslá omáčka s chutí okurek
Nepečené tiramisu kuličky podle Anety Vignerové: Cukroví s luxusní chutí italské klasiky krásně voní kakaem a kávou
radiator uvařila 30. 12. 2015 09:39 Zeleninová polévka s červenou řepou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
radiator uvařila 30. 12. 2015 09:36 Zeleninová polévka s červenou řepou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
radiator uvařila 30. 12. 2015 09:36 Zeleninová polévka s červenou řepou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Nejlepší beránek je ten šlehačkový: Je neuvěřitelně jemný a nadýchaný, vydrží dlouho vláčný a chutná naprosto božsky