Šéfkuchař Radek Kašpárek prozradil fígl na božskou bramborovou kaši: Záleží na způsobu vaření brambor i zašlehání másla
Úžasná bábovka z kynutého těsta: Chutí připomíná mazanec, zůstává dlouho vláčná a příprava není vůbec složitá
cathleen uvařila 1. 6. 2018 12:41 Zeleninová příloha k masu, na topinky 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
cathleen uvařila 14. 9. 2015 07:01 Zeleninová příloha k masu, na topinky 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
cathleen uvařila 14. 9. 2015 07:01 Zeleninová příloha k masu, na topinky 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Cukrář Josef Maršálek radí: Kolik droždí použít na kilo mouky? Snadné pravidlo se dobře pamatuje, ale pozor na tyto chyby