Ze studia korejštiny zběhla k pečení a teď vede cukrárnu 5* pražského hotelu. Andrea Kubiňanová jde vlastní cestou
Jak na rychlý pudinkový krém na buchtičky: Voní rumem a vanilkou a připravit jej zvládne i začátečník
tejaja uvařila 27. 7. 2021 13:53 Zeleninový sataj s arašídovou omáčkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
tejaja uvařila 27. 7. 2021 13:53 Zeleninový sataj s arašídovou omáčkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
tejaja uvařila 27. 7. 2021 13:53 Zeleninový sataj s arašídovou omáčkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Pečené koleno á la Růženka: Štavnatá a lehce pikantní delikatesa potřebuje speciální směs ingrediencí a delší přípravu
Pečeme s Ivou: Jednoduché bulky se sýrem vydrží vláčné a voňavé dva dny. A ta vůně! Je cítit až ven před dům