Cesta za pastou: Reportáž z výrobny pálivé tuniské harissy, v níž ucítíte česnek i koření a jedna lžička vám nebude stačit
Punčové řezy: Oblíbený retro zákusek vyžaduje delší přípravu, ale podle postupu krok za krokem bude jako z cukrárny
savlinka uvařila 27. 7. 2010 17:38 Zelňačka - velmi rychlá 0 0 Zobrazit detail DNES JSEM SI JÍ UDĚLALA A MOC DOBRÁ DÍK ZA TIP Okomentovat
Přílohy 100 x jinak: Jak chutná koprovka se svítkem, ryba na zelí nebo králík se slanou krupicovou kaší?
Jaké je občerstvení na koupalištích v Praze? Hlad můžete zahnat langošem i pizzou, u nás ale zvítězil smažák v housce za 119 Kč
Žampionové bramboráky: Netradiční varianta české klasiky překvapí jemnou chutí. Houby je ale třeba předem upravit