Cesta za pastou: Reportáž z výrobny pálivé tuniské harissy, v níž ucítíte česnek i koření a jedna lžička vám nebude stačit
Punčové řezy: Oblíbený retro zákusek vyžaduje delší přípravu, ale podle postupu krok za krokem bude jako z cukrárny
spagetka uvařila 20. 7. 2012 16:45 Zelný salát v majonézovém přelivu s vařeným vejcem 0 0 Zobrazit detail mícháme Okomentovat
spagetka uvařila 20. 7. 2012 16:43 Zelný salát v majonézovém přelivu s vařeným vejcem 0 0 Zobrazit detail suroviny Okomentovat
spagetka uvařila 20. 7. 2012 16:42 Zelný salát v majonézovém přelivu s vařeným vejcem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jídelníček námořníků na lodích Kryštofa Kolumba: Solené ryby, suchary tvrdé jako kámen i kaše s červy