uvařila 2. 2. 2015 06:45
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 2. 2. 2015 06:45
prsa kuřecí, semínka dýňová, olej olivový, sůl, pepř mletý, smetana kysaná, mouka hladká, bujón
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Mletý máslový řízek podle Jaroslava Sapíka: Název má díky jemné máslové omáčce, citronová kůra mu dodá svěžest a vůni
Byliny v kuchyni: V únoru můžeme zasít šalvěj, mátu, majoránku i tymián. Stačí nám i balkon nebo obyčejný okenní parapet
Drobenka je malý zázrak na koláčích. Jak ji dovést k dokonalosti?