Vepřový pekáček s hlávkovým zelím a noky voní tak, že se sbíhají sliny: Šťavnaté maso se sytou přílohou se upeče skoro samo
Perfektní plněné knedlíky s uzeným masem a zelím podle Jana Punčocháře: Brambory nejprve upečte, radí šéfkuchař
Jak skladovat vanilkové rohlíčky, aby byly na Vánoce křehké a voňavé: Záleží na správném místě, teplotě a způsobu uložení
Mletý máslový řízek podle Jaroslava Sapíka: Název má díky jemné máslové omáčce, citronová kůra mu dodá svěžest a vůni
6 foto Holka u plotny vaří: Jak na květákové placičky podle Marušky? S podmáslím a libečkem chutnají skvěle
Paprikovaný vepřový bůček: Měkoučké a na jazyku se rozplývající maso obalené v česneku a paprice se musí dobře uležet