Vyzkoušela jsem pomazánku podle receptu od Heidy Janků. Je jen ze čtyř surovin, snadno se dělá a skvěle chutná
Jeseteří úplněk ve Vodnáři přinese zásadní změny: Štíři mají šanci otevřít si restauraci, Kozorozi pověsí zástěru na hřebík
ewee7 uvařil 10. 9. 2012 19:06 Kuřecí prsa se sladkým ředkvičkovým přelivem a bylinkovou bramborovou kaší 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Bubble and squeak: Slavný britský pokrm z brambor a zbytků „co dům dal“ báječně chutná, je snadný na přípravu a navíc levný
Ozdobte své terasy a lodžie jedlými plody. Poradíme, kde se dobře daří jahodám a co vyžadují rajčata či papriky
Posvícenská mětýnka z Kouřimi: Sladký závin podle receptu ze skanzenu voní skořicí a mákem a chutná skvěle