Low carb cuketové brownies od Hanky z Poděbrad: Oblíbený čokoládový moučník je krásně vlačný a nepřidá vám ani deko
Smaženka stareho haviřa podle Ostravskeho Gastrošefa: Tvarůžky i pálivá omáčka promění klasiku v silný zážitek
Jak připravit nejlepšího Ondráše: Řízek v bramboráku zvládne každý, stačí dodržet několik jednoduchých pravidel
Petak uvařila 26. 2. 2015 16:28 Závin listový se švestkami, mákem prosypaný 0 0 Zobrazit detail toto sem zachránila byl hned pryč :-) Okomentovat
Chutě Evropy: Ve Francii si musíte dát sytou rybí polévku bouillabaisse, šťavnaté hovězí na víně a slaďoučký crème brûlée
Jídelní rozmary slavných: Matt Damon nemá rád růžičkovou kapustu a miluje pálivé tacos s hovězím masem