Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Uživatelka Mia888 uvařila

Bananovo-čokoládovaá roláda: 2 PL mandlové mouky,…

Zobrazit detail

Bananovo-čokoládovaá roláda: 2 PL mandlové mouky, 2 PL kokosové mouky, 2 vejce, 2 PL bílého jogurtu, 2 PL máku, 2 banány, 2 PL cukru, granko, čikoláda. Postup: smícháme v míse mouky, cukr, granko a mák poté přidame rozmačkaný banán a jogurt. Dáme do obdelníkové formy a pečeme na 180⁰C přibližně 30min po uprčení polijeme čokoládou a nakrájíme banán.

Okomentovat

Čoko-pudinkový dort s banánem

2 PL mandlové…

Zobrazit detail

Čoko-pudinkový dort s banánem 2 PL mandlové mouky, 4 PL hladké mouky, 2 banány, 60g čokolády, 3 PL granka, vanilkový pudink, 5 PL cukru, 2 vejce, 50ml mléko/voda, prdopeč. Postup: v míse smícháme mouky cukr prdopeč poté přidáme vejce a mléko/vodu a vidličkou rozmačkáme banan. Rozdělíme těsto na dva kousky a do jednoho přidamé basekaniu čokoládu a granko. Pečeme na 180⁰C přibližně 40 min. Když se dort pečeme uděláme si pudink který poté dáme na horu dopečeného dortu, nahoru nakrájíme banán

Okomentovat

Recept na karamelové frapuccino ze starbucksu

2…

Zobrazit detail

Recept na karamelové frapuccino ze starbucksu 2 PL tekutého karamelu 1 lžička rozpustného kafe Půl hrku mléka Led Šlehačka Voda Čokoláda Postup: Do sklenice dáme 2 lžíce karamelu, jednu lžíci rozetřeme po okrajích sklenice. Poté přidáme kafe a a zalijeme do půl sklenice vodou. Přidáme mléko podle chuti a led. Nahoru přidáme šlehačku a ozdobíme nastrouhanou čokoládou. Přeji dobrou chuť:)

Okomentovat

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více