Jak se připravuje občerstvení na turnaj Oktagon na Štvanici? Šéfkuchař Lukáš Neckář prozradil, jaké lahůdky chystá
Markéta Pyskatá: Tyrolská vévodkyně a švagrová Karla VI. měla na talíři šťovíkovou polévku i medový perník s růžovou vodou
Vyzkoušela jsem pomazánku podle receptu od Heidy Janků. Je jen ze čtyř surovin, snadno se dělá a skvěle chutná
riedlovalenka uvařila 15. 3. 2022 17:05 Úžasně rychlá tvarohová buchta s povidlím, chuť jako koláče, hned hotová 0 0 Zobrazit detail Obrácený postup, ale na chut to nemělo vliv ???????? Okomentovat
Německý masopust je tak trochu ve znamení obžerství. Na stole musí být prasečí uši nebo tento falešný zajíc
Pomazánka z uzené makrely je snadná na přípravu, má skvělou a výraznou chuť, přitom ji vyrobíte jen za pár korun
Retro okénko: Oblíbené štafetky si můžeme snadno upéct doma. Ořechovému korpusu s kávovým krémem nikdo neodolá