Uchování meruněk a švestek v mrazáku: Důležitá je rychlost, kvalita ovoce i skladování ve vhodných obalech
Jídelníček slovenské šlechty 18. století: Na stole bylo pečené sele, zvěřinové ragú, jemné máslové rohlíčky a litry vína
Zdeněk Pohlreich opět vyráží do boje proti blafům: V nové řadě Ano, šéfe! se můžeme těšit na nové hlášky i nečekaná překvapení
13 foto Samosběr českého česneku: Kilo kvalitního česneku stojí jenom 110 Kč a vybírat můžete ze šesti různých odrůd
Polský chlodnik: Osvěžující polévka z červené řepy voní okurkami a koprem a díky vajíčkům skvěle zasytí
6 nejlepších způsobů, jak uchovat rajčata na zimu: Dají se usušit, zamrazit, využít na protlak i fantastický domácí kečup