Jak na dokonalou bruschettu? Slavná italská topinka sází na čerstvá rajčata a bazalku. Pak chutná božsky i u nás
Záchrana v záplavě švestek: Pečená povidla skoro bez práce. Voňavá, hustá a akorát sladká pouze z jedné suroviny
Nejrychlejší kuře na paprice máte na stole do 30 minut: Stačí zvolit správný druh masa i přílohy, pozor na použití smetany
Vinná klobása s hrubozrnnou hořčicí a strouhanými bramborami Recept ještě nebyl hodnocen 4,8 danielle72 60 min
Odbornice na výživu Margit Slimáková radí: Hlad skvěle zaženou vajíčka i obyčejný tvaroh, s těmito potravinami kila poletí dolů
Hornickej knedlík ve vajíčku podle Adama Runduse. Připravený jako sendvič se šunkou a okurkami chutná skvěle
Sterilované papriky plněné zelím: Vynikající sladkokyselá chuťovka k masu je zajímavým zpestřením letního zavařování