Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 025 kJ / 245 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,98 g |
Tuky | 5,34 g |
Vláknina | 16,10 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 342 mg |
Sůl | 0,80 g |
Sacharidy | 39,80 g |
Postup přípravy
Krok 1: Vepřové koleno vložíme do tlakového hrnce, zalijeme vodou a osolíme. Vaříme necelou jednu hodinu, poté stáhneme z plotýnky a necháme dojít.
Krok 2: V misce smícháme prolisovaný česnek, hořčici a kečup. Uvařené koleno nařízneme až do masa na dvou místech, osolíme a opepříme ho a potřeme marinádou.
Krok 3: Cibuli nakrájíme na větší kostičky, dáme ji do pekáče, na ni položíme koleno a podlijeme vývarem ve kterém se vařilo koleno.
Krok 4: Troubu rozehřejeme na 220°C, pečeme odkryté, občas koleno polijeme výpekem a výpek během pečení doléváme vývarem. Pečeme zhruba 2 hodiny do změknutí masa.
Zveřejněno 21. 5. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Koleno pečené v hrubozrnné hořčici
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/z4yY
Moje poznámka
Koleno pečené v hrubozrnné hořčici
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/z4yY
Nejnovější recepty
Žampionová omáčka rychlá
Přidáno před 7 hodinami
Bramborové „kotlety“
Přidáno před 10 hodinami
Kuřecí kousky s fazolkami a paprikou v asijské omáčce
Přidáno před 11 hodinami
Vepřová směs s pórkem a rýží
Přidáno 7. 11. 2024 13:07
Krémová polévka z pečené dýně s kokosovým mlékem
Přidáno 7. 11. 2024 12:07
Báječná koka roláda
Přidáno 7. 11. 2024 12:05
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Kysané zelí může vydržet i rok. Základem je správný výběr zelí, důsledná hygiena a důležitý fígl s vodou
Jihočeské AB: Marketingový trik, nebo skutečné máslo? Cukrářka radí, proč tento tuk nedávat do cukroví
Víno jako rituál: 6 světových tradic, které vám odhalí nové způsoby vychutnávání vína
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Šneky z listového těsta
Annanas před 1 hodinou
Nadýchaný hrnečkový perník
matejovylahudky před 1 hodinou
Mazanec pro Irenku
50Mirka před 1 hodinou
Minutkový kuřecí guláš se žampiony a fazolemi
Mirrika před 3 hodinami
Rajská omáčka s masovými kuličkami
Luccule před 4 hodinami
Rychlá prdelačka
Hanina65 před 4 hodinami
Moravské koláčky
Manuskaaq před 5 hodinami
Majonézové kynuté buchty
Manuskaaq před 5 hodinami
Křehký koláč s mákem, tvarohem a švestkami
Manuskaaq před 5 hodinami
Nejlepší koblihy, jaké znám
Manuskaaq před 5 hodinami
Tématické fráze:
pečené vepřové maso na hořčici,
předvařené koleno,
předvařené pečené koleno,
pecene koleno,
pečené koleno předvařené,
vepřové koleno na hořčici,
pečené předvařené koleno,
koleno na hořčici,
recepty hrubozrnná hořčice,
pečeme předvařené koleno,
pečené vepřové koleno předvařené,
pečené vepřové koleno s hořčici,
recept na vepřové koleno na hořčici,
vepřové koleno v tlakači,
vykostěné předvařené pečené vepřové koleno,
pečené maso na hořčici,
hrubozrnná hořčice recepty,
předvařené pečené vepřové maso recepty,
pečené vepřové koleno na hořčici,
odkryte plotybky
Suroviny:
koleno vepřové,
cibule,
česnek,
sůl,
pepř,
hořčice hrubozrnná,
kečup sladký
Komentáře (20)