Špendlíková zavařenina: Sladká vzpomínka na dětství se snadno připravuje, voní po vanilce a skvěle chutná na palačinkách
Uchování meruněk a švestek v mrazáku: Důležitá je rychlost, kvalita ovoce i skladování ve vhodných obalech
Jídelníček slovenské šlechty 18. století: Na stole bylo pečené sele, zvěřinové ragú, jemné máslové rohlíčky a litry vína
8 foto Hodnocení Co dobrého připravit na Halloween? Zkuste čarodějnické prsty a jiné lahůdky 25. 10. 2024
5 foto Hodnocení 348× Jak upéct kuře à la husa? Příprava slavnostního oběda ušetří nejen váš čas 17. 10. 2024
5 foto Hodnocení 7× Jak udělat jablečné pyré? Je univerzální a snadno ho zavaříme či zamrazíme 17. 10. 2024
6 foto Hodnocení 22× Čím naplnit masovou roládu? Vsaďte na hříbky, slaninu či sušená rajčata 17. 10. 2024
5 foto Hodnocení 21× Jak uvařit tradiční cibulačku? Tato polévka je dokonalá pro chladné podzimní dny 17. 10. 2024
5 foto Hodnocení 8× Jak zamrazit dýni? Tímto snadným způsobem zpracujeme dýni do zásoby 16. 10. 2024
Hodnocení 6× Jak udělat cibulový čaj? Účinný pomocník pomáhá při nachlazení i kašli 16. 10. 2024
6 foto Hodnocení 18× Co dát do polévky místo nudlí? Zkuste skvělé domácí zavářky nebo knedlíčky 10. 10. 2024
5 foto Hodnocení 18× Jak připravit moučníky v mikrovlnce? Chutnají skvěle a jsou rychle hotové 13. 10. 2024
Hodnocení 8× Jaké koření přidat do kysaného zelí? Vyzkoušejte klasiku i pikantnější přísady 12. 10. 2024
7 foto Hodnocení 1× Slané dobroty v zapékacích mísách: Inspirujte se našimi osvědčenými recepty 10. 10. 2024
5 foto Hodnocení Jak správně vydlabat dýni na Halloween? Děti vám jistě rády pomohou s přípravou 9. 10. 2024
4 foto Hodnocení 73× Jak udělat játrovou omáčku? Je velmi rychlá a s rýží chutná fantasticky 7. 10. 2024
5 foto Hodnocení 9× Jakou krupici na kaši? Uvařte lahodnou a jemnou krupicovou kaši bez hrudek 7. 10. 2024
5 foto Hodnocení 9× Jak dlouho se vaří rýže v papiňáku? Připravte přílohu bez hlídání a míchání 7. 10. 2024
5 foto Hodnocení 7× Jak správně uvařit kyselo? Sytou polévku připravíte ze sušených hub a kvásku 6. 10. 2024
5 foto Hodnocení 2× Jaký sýr na zapékání? Zvolte ten, který se dobře rozpustí a udělá krásnou krustu 6. 10. 2024
5 foto Hodnocení 58× Jak správně ohřát klobásu? Takto si na ní skvěle pochutnáte, aniž by praskla 9. 10. 2024
5 foto Hodnocení 19× Které maso je nejlepší na pečení? Vybírejte z druhů, které jsou prorostlé tukem 4. 10. 2024
Hodnocení 4× Co se dá čím nahradit? Poradíme, jak snadno obměnit chybějící základní suroviny 4. 10. 2024