Luxusní tvarohové knedlíky s jahodami podle J. Maršálka: Důležitý je výběr mouky i sladkost ovoce, připomíná slavný cukrář
Voňavý smrkový sirup léčí různé neduhy, ale báječný je i do osvěžující limonády. Stačí dvě ingredience a příprava je snadná
Reportáž: V Brně se stojí fronty na řízek a hranolky, zákazníci vzali nový podnik útokem a objednávají ve velkém
Dýňové zelí: Varianta klasického zelí s lehce nasládlou chutí skvěle doplní maso i pečené brambory, příprava je jednoduchá a rychlá
17 foto Nejlepší cheesecake podle Terezy: Voní čokoládou a je úžasně jemný, říká finalistka soutěže Peče celá země
15 foto Vyzkoušeli jsme, jak vaří kuchař národního týmu: Martin Svatek v Táboře nabízí gastronomický zážitek za přijatelnou cenu
Výrobce kečupů chystá trik na podvodníky. Vykutáleným restauratérům tak zabrání falšovat své produkty
Škvarky z bedel připravíte za chvilku: Milovníci hub ocení aroma i chuť, nadšení budou i příznivci originálu ze sádla
14 foto Farmář vysvětlil, jak správně skladovat dýně: Důležité je sucho, volte raději vnitřní prostory, pak vydrží klidně až do jara, říká
9 foto Otestovali jsme indické restaurace v Praze: Za tři stovky jsme našli úžasné pokrmy i trochu nevýrazné chutě
Nejlepší karbanátky z horkovzdušné fritézy: Tajemství dokonalé křupavosti a šťavnatosti je ve správné přípravě
14 foto Radim rád experimentuje, tak doma vyrobil zálivku na salát: Nyní jeho firma FerMato vyrábí 70 tisíc lahviček ročně
11 foto Karel Gott miloval obyčejná jídla, třeba holandský řízek, vzpomíná majitelka restaurace, kam zpěvák rád chodíval
Falešná dršťková polévka z hlívy ústřičné: Varianta klasické polévky nadchne i odpůrce originálu, její chuť je jemná a lahodná
Muzikanti s uzeným jsou podkrkonošskou lahůdkou: Voní masem i zelím a jejich přípravu zvládne podle receptu každý
Herec Pavel Nový prozradil, proč nesmí vařit, když je doma manželka, i co přidává do rajské omáčky, aby byla vynikající
Sýrová pomazánka podle ČSN: Za pár korun lze připravit rychlou a jednoduchou večeři i báječné pohoštění na oslavu
49 foto Farmářské trhy v Praze lákají i na podzim: Kilo brambor je k mání už za 15 Kč, u řeky si dáte skvělé topinky, na Jiřáku kafe
Farmářka vysvětlila, jak skladovat brambory i v paneláku: Stačí dodržet dvě základní věci, na balkon ale nespoléhejte, radí
Otevírací doba obchodů na státní svátek 28. září: Kde si nakoupit a kde může sobotní provoz nemile překvapit
Švestkové bramborové knedlíky podle Pavla Berkyho: Příprava je snadná, strouhanková posypka dodává luxusní chuť
Video Časopis plný zábavy a chutí: Křížovky a recepty v jednom. Uvařte si oblíbené klasiky a přitom si zaluštěte