Luxusní tvarohové knedlíky s jahodami podle J. Maršálka: Důležitý je výběr mouky i sladkost ovoce, připomíná slavný cukrář
Voňavý smrkový sirup léčí různé neduhy, ale báječný je i do osvěžující limonády. Stačí dvě ingredience a příprava je snadná
Reportáž: V Brně se stojí fronty na řízek a hranolky, zákazníci vzali nový podnik útokem a objednávají ve velkém
Pikantní utopenci podle Ostravskeho Gastrošefa: Influencer ukázal nejen fígl na přípravu cibule do nakládané klasiky
Oblíbená pomazánka ze sardinek podle ČSN: Jednoduchá večeře za pár korun má jemnou chuť a skvěle se roztírá
13 foto Otestovali jsme perfektní kaťák v Motorestu pod Řípem, který ocenil Zdeněk Pohlreich. I klasika jde dělat jinak
Připravit skvělé domácí máslo je snadné: Vyzkoušeli jsme, zda vyjde levněji než to z obchodu i jaké má výhody
Jak využít zbylé knedlíky: Klasikou je osmažit s vejci, ale dobře poslouží i do salátů, karbanátků nebo nasladko
Laďka Něrgešová ukázala, jak na kynutí těsta pod vodou: Závin z něj je chuťově daleko lepší, říká moderátorka
19 foto Jana Boušková v roce 2012 v Prostřeno! nadchla hosty plněnými hermelíny: Recept na lahůdku zvládne každý
Horkovzdušná fritéza jako pomocník: Vybrat správný typ není složité. Stačí vědět, komu bude sloužit a co do ní přijde
17 foto Tereza z Peče celá země nabídla recept na „blbuvzdorný“ karamel. Díky jedné surovině se povede každému
Video VIDEO: Eliška hledala nejlepší prodejnu donutů: Našla tvrdé kousky i zcela famózní zážitek, který nešlo ohodnotit
19 foto Netradiční Prostřeno!: Menu připravil pořezaný Václav Vydra, Jana Boušková nadchla svými omáčkami
Uvařené těstoviny ohřejete snadno bez ztráty jejich chuti i tvaru: Dokáže to i amatér, stačí pánev, trouba nebo pára
Farmářka radí, jak skladovat česnek: Nejvíc škodí vlhkost a experimenty v mrazáku, říká Gabriela Pechová
56 foto Vyzkoušeli jsme proslulý smažák v restauraci Tomáše Hanáka: Zastávka Nižbor má své kouzlo, skvělé jídlo i chybičku
15 foto Kašpárek v Hell's Kitchen klečel i ječel: Vaříte, abyste jídlo vyhodili, máte mě u zadku, vůbec nevnímáte, co říkám
Gastro glosa: Hitem poslední doby je nepřijímat karty a nezveřejňovat ceny. Je na každém, jestli si to nechá líbit
21 foto KočKavárna v Písku nabízí skvělé kafe, zákusky i limonádu v přítomnosti chlupatých mazlíků. A je to zážitek!
Recept z internetu dostal několik lidí do nemocnice: Příprava okurkového salátu může byl nebezpečnější, než se zdá
Ve školní jídelně se mohou zkazit i děti, zvyklé z domova na dobré jídlo, říká odbornice na výživu Margit Slimáková
24 foto Vychytávky slaví deset let: Díky nim jsem se naučil vařit spoustu skvělých věcí, říká moderátor Láďa Hruška