Topinky s česnekem

biomilovnice Kuchařka:

Doba přípravy: cca 10 min libovolné Předkrmy 23 názorů

58
Recept si zatím oblíbilo 8 kuchařů

Suroviny

Chleba
Nyní v akci
česnek
máslo (třeba Rama)
sůl
Recept si zatím oblíbilo 8 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Chleba nakrájíme na krajíce a překrojíme ještě na polovinu. Dáme je buď do topinkovače, nebo je snažíme na pánvi, to je na každém.

  2. Do misky si namačkáme oloupaný česnek, přidáme máslo a špetku soli.

  3. Směs v misce dáme do mikrovlnné trouby asi na 20 sekund.

  4. Po roztání másla rozmícháme štětcem obsah misky a topinku touto směsí potíráme.

Vytisknout recept Přidat k oblíbeným

Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdílelo již 5 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Topinky s česnekem

  • Gustav Husák Gustav Husák

    http://www.youtube.com/watch?v=KB87KrYsyAU - inspirujte se! :-)

    Odpovědět

  • chcu se naucit jist chcu se naucit jist

    bylo to moc dobry!!!!:-))

    Odpovědět

  • májkls májkls

    A neni to jedovatý?:-K

    Odpovědět

  • avatar avatar

    to je superrrr:yes::yes::-D:-D

    Odpovědět

  • Jana Remkova Jana Remkova

    Iljusa, sakra, to byla inventůra!:-D:yes:

    Odpovědět

  • magdalenka magdalenka

    Iljuša, zas si lepšia...raňajky už dospelákom nerobím!
    A máš krásne fotky!

    Odpovědět

  • Iljusa Iljusa

    topinky jsem připravila v topinkovači synovi na snídani :yes:;-)

    Odpovědět

  • Biomilovnice Biomilovnice

    Rama se dá použít i na vaření. Je to ta žlutá, buď je ve vaničce, nebo v lahvi!:-!

    Odpovědět

  • Iljusa Iljusa

    Vašíku F. + jarbale - není pochybnosti, že taková obyčejná topinka, potřená česnečkem, osolená - to je vůně :-8 Ještě obohacená o míchaná vajíčka, postrouhané sýrem, no nezlobte se, jen málokdo odolá. Já je milovala, když jsem studovala na stř. škole ráno z bufetu, takové již mírně měkkoučké :-p

    Odpovědět

  • jarbal jarbal

    Zdravím, mám vyzkoušený fígl pro ty, komu nedělá dobře "nacucaná" topinka omastkem, jako mě, a kdo nemá topinkovač. Zapnu gril v troubě na maximum, naskládám krajíce chleba na mřížku, dám na nejvyšší příčku a už jen hlídám, obracím. Jde to velmi rychle. Potom si jen obložím podle chuti. Třeba: cihlu nastrouhat, cibuli na kostičky, sůl, pepř a zakapat olejem, promíchat. :-p

    Odpovědět

  • Vaclav Fronek Vaclav Fronek

    ALE PROČ NE TOPINKA. Je otázkou, zda ještě, když potře topinku česnekem dál nepokračuje např : naložit smažené vajíčko, nebo sýr, nebo sýrivo salámovou pomazánku, nebo tatarák, nebo pomazánku z játrové paštiky atd atd ... Já dávám bod za odvahu nám toto jistě pro nás běžné jídlo +bodík. U nás se topinky stoprocentně dělají min. 1x ya týde, protože chléb nám vždy zbude (jsme dva) Snad by se vyhnul krituce, kdyby dodal jako poznámku, že je to prvé jednoduché a jako možná základ. Václav

    Odpovědět

  • Eliza Eliza

    Teda já nevím, asi jsem retardovaná, ale mně se tento recept líbí. Topinky dělám na sádle (a že ho pod ně přijde dost :-O ) a pak na ně rozedřu česnek.
    Tady se mi líbí potírání nasucho opečené topinky tekutým česnekovým máslíčkem :-p, to mě nikdy nenapadlo.

    Odpovědět

  • ivcat ivcat

  • paajus paajus

    Príma.;-) Jinak, když tady může být chleba s hořčicí, tak proč ne topinky s česnekem. :-) :yes:

    Odpovědět

  • pizza pizza

    to Josifek : pokapaný maggi ?? ostatně já jsem z koncentráku...:-//

    Odpovědět

1 2 Další

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo