Pozor na banánový trik v obchodech! Zákazníci si radí, jak ušetřit, přitom jim hrozí pokuta 50 tisíc korun a ostuda jak řemen
Upekli jsme svatomartinské rohlíčky podle Míši Landové: Perfektní křehké těsto a voňavou náplň už budete připravovat vždy
Laďka Něrgešová upekla perfektní kefírovou buchtu: Do půlhodinky máte na stole moučník, kterým ohromíte své okolí
8 foto Netflix otevřel tematickou restauraci inspirovanou svými seriály: Za 1500 Kč dostanete slavné jídlo ze Stranger Things
Česká čína: Fenomén, který si podmanil tuzemskou kuchyni. Trik se škrobem dodá masu křupavost a omáčce perfektní chuť
Vyzkoušeli jsme stahování kůže z lososa pomocí flambovací pistole: Když víte, jak na to, za chvilku máte hotovo
10 foto Jak si vypěstovat bazalku v kelímku od jogurtu: Dejte pozor na správné zalévání a zaštipování, pak máte úrodu zaručenou
Jednoduchá pomazánka z uzené makrely: Důležitý je výběr ryby, s hořčicí a majonézou pomazánka chutná nejlépe
Snadným fíglem udržíte chipsy v otevřeném pytlíku čerstvé: Stačí pár sekund a oblíbená pochutina neztratí na chuti
Sůl jako nenahraditelný pomocník nejen v kuchyni: Čistí, ničí zápach, ale dokáže i uhasit menší požár
Nejlepší palačinky pod sluncem: Britská šéfkuchařka prozradila fígl, jak dosáhnout dokonalosti. Stačí přidat jednu ingredienci
Netradiční buchtičky s krémem podle Viktorie z MasterChefa: Do deseti minut máte perfektně chutnající sladké jídlo
Nejkřupavějších hranolek z horkovzdušné fritézy dosáhnete snadno: Přidáte jednu ingredienci, kterou má doma každý
24 foto Snadný závin z jogurtového těsta podle Josefa Maršálka: S pudinkovým krémem a borůvkami chutná fantasticky
TOP, nebo STOP? Vyzkoušeli jsme, jestli funguje virální trik na porcování ananasu. Výsledek nás překvapil
13 foto Uzenář David Plzák radí, jak správně připravit škvarky: Důležitý je výběr sádla, správný hrnec i trpělivost, říká
Křupavé sýrovo-cibulové placky z horkovdušné fritézy si zamilujete: Příprava zabere pár minut, ale chuť je fantastická
Čištění horkovzdušné fritézy je hračka: Stačí znát pár triků a vědět, na co si dát rozhodně velký pozor
Mezi stovkou nejhorších jídel jsou i tři česká: Zahraničním odborníkům nechutná chlebová polévka ani pomazánkové máslo
15 foto Vyzkoušeli jsme, jak se vaří v restauraci Jana Punčocháře: U Matěje potěší poctivá česká kuchyně, za oběd dáte kolem 500 korun
Třicet nejpopulárnějších zvuků jídla a pití: Krájení chleba, smažení, kousání do jablka i cinknutí lžičky v hrnku milujeme