Frgálová buchta na plech: Hrnkový koláč s mákem, tvarohem a povidly chutná výborně a příprava je překvapivě snadná
Eliška Rejčka: Manželka Václava II. byla z Polska zvyklá na uzené ryby a plněné pirohy, v Čechách jedla zvěřinu a labutě
Foodblogerka Češka z Česka prozradila, jak na jedinečné mrkvance: Lidé by neměli přehlížet české skvosty, říká
Oschlé ředkvičky vrátíte do formy velmi snadno: Pomůže voda i lednice, jen je třeba dbát na osvědčená pravidla
Nejsem český Gordon Ramsay, říká Radek Kašpárek. V Hell's Kitchen jsem ale ostřejší, než mě lidé znají. Bude to jízda
Grilování s Martinem Svatkem: Špízy z ovoce nedoporučuji, zeleninu grilujte krátce, jinak nebude dobrá, říká šéfkuchař
Na internetu kolují nebezpečné informace o škodlivosti některých olejů: Jsou to nesmysly, říká odbornice na výživu
Makové buchty podle babičky moderátorky Laďky Něrgešové: Jsou krásně vláčné, voní rumem a chutnají božsky
Domácí kečup podle finalisty MasterChef Česko Kuby: Voní skořicí a lehce připálenými rajčaty, hotový je do hodiny
Rady zahradnice Andrey: Jak se starat o rajčata v srpnu, aby dozrála, a proč si dát pozor na zelené plody
Ladislav Špaček o stravování v all inclusive: Nekoupili jsme si celý hotel, raději si přidejme, než bychom jídlo vyhazovali, říká
Snadný cuketový karbanátek máte do půl hodiny na stole: Je krásně šťavnatý, voní po majoránce a sytost mu dodává mleté maso
Zbavit se otravného hmyzu v kuchyni je hračka: Už babičky věděly, že pomohou bylinky, ocet nebo jedna školní pomůcka
11 foto Finalistka Peče celá země Tereza splnila cíl, za kterým do soutěže šla: Napsala detektivku, kde recepty hrají důležitou roli
9 foto Nejoblíbenější dezert u Jana Punčocháře: Buchty s tvarohem a rumovou omáčkou lámou rekordy. Takhle se připravují
Grilování s Martinem Svatkem: Maso na hamburger má být přírodní, vajíčko ani cibule do něj nepatří. Parády jsou okolo, říká
Sádlo je zdraví prospěšné, říká specialistka na výživu Margit Slimáková: Protituková hysterie a strašení už naštěstí skončily
Rady zahradnice Andrey: Hořkosti okurek se dá předejít dobrou zálivkou, zbavit se jí můžete i ve chvíli, kdy ji máte na stole
Ladislav Špaček radí, jak se chovat v hotelových restauracích: Na večeři do restaurace jsou dlouhé kalhoty nutností, říká
17 foto Snadný cuketový dort od Terezy z Peče celá země: Se smetanovým krémem a vůní skořice chutná fantasticky
5 foto Výročí sňatku století: Na svatebním menu Diany a Charlese nechybělo 27 dortů, ten nejhlavnější se pak pekl pro jistotu dvakrát
Párky v rohlíku bez rohlíku: Odlehčená verze oblíbené klasiky ve sněhové kapse překvapí parádní chutí
17 foto Borůvkové koláče od finalistky Peče celá země Terezy: Voní máslem, ovocem i rumem, nadchnou skvělou drobenkou