Rajčatové placky s olivami podle Josefa Maršálka krásně voní po bazalce. Hodí se jako občerstvení nejen na piknik
Houbová omáčka s mletým řízkem je hotová během chvíle: Netradiční spojení překvapí úžasnou vůní i perfektní chutí
Vyhlášená bůčková pomazánka podle Kláry: Voní paprikou, česnekem a cibulí a z food festivalů mizí jako první
Poutě a jarmarky se kromě hudby a kolotočů neobejdou bez pití a dobrého jídla: Co může nabízet stánkový prodej?
Etiketa je důležitá i na dovolené, říká Ladislav Špaček. Jídlo si neodnášejte z restaurace, nevozte si řízky a dbejte zvyků dané země, radí
Pozor na salmonelu! Může být i v mraženém kuřecím mase, riziko hrozí taky při grilování či neopatrnosti v kuchyni
Šéfkuchaři protestují: Nerušte Michelina v Česku! Je to absurdní a smutné, jako by vláda "zakázala" Facebook, zuří Kalina
19 foto Remoska: Nezničitelná přenosná trouba stávala kdysi 180 Kčs a funguje dodnes. Špekáčky z ní jsou nepřekonatelné, říká chalupář z Rychleb
Nekynuté mini pizzy s cuketou: Chutnají perfektně, příprava je snadná a do půl hodinky je jídlo na stole
14 foto Josef Maršálek vylepšil italský „mafiánský“ koláč o hrušky: Je extrémně šťavnatý a intenzivně voní čokoládou s ořechy, říká cukrář
Jak si v letadle objednat nejméně rizikové jídlo, které navíc dostanete mezi prvními? Jistí to asijská a bezmasá kuchyně, říká expertka
30 foto Semifinalista MasterChef Česko Pavel Berky: Lidi mají velkou chuť naučit se vařit. A třeba tyhle voňavé kuřecí špízy zvládne každý
Vedro v Česku: Jak se jídlem a pitím efektivně ochladit? Pomáhají lístky máty, okurka, meloun a překvapivě i banán
Potraviny, které máte za prošlé, můžete jíst. Stačí si zapamatovat, jaké datum na etiketě je důležité
Tři osvědčené způsoby, jak správně ohřát bramborovou kaši: S troškou mléka a oříškem másla bude chutnat jako čerstvá
19 foto Dovolená v Itálii 2023: Ceny potravin jako v Česku a nejlepší pizzu mají v Neapoli, říká česká turistka a pochvaluje si speciální moučník
Jak na rychlé pizza rohlíky z toastového chleba: V horkovzdušné fritéze budou hotové za tři minuty, ale připravíme je jednoduše i v troubě
Letuška varuje: Na kávu v letadle zapomeňte a vyhněte se i alkoholu a těstovinám. Co ještě nekonzumovat na palubě?
Jak ohřát nedojedené hranolky, aby byly znovu krásně křupavé? Při správném postupu budou perfektní do pěti minut
Patří kečup po otevření hned do lednice? Hádka na internetu rozdělila uživatele, ale šéfkuchař Miroslav Mahel má jasno
30 foto Jídlo v české nemocnici může chutnat skvěle: Losos se zeleninou, penne s parmazánem nebo bufetová snídaně jsou v těchto špitálech běžné
Otevírací doba obchodů na státní svátky 5. a 6. července přehledně: Kde bude víkendový provoz a kde si bez potíží nakoupíte?
9 foto Těhotnej kuchař vzpomíná na mládí: Nabídl retro recept na špagety Gustáva Husáka, nechybí v nich točeňák ani hromada eidamu
13 foto Samosběr českého česneku: Kilo kvalitního česneku stojí jenom 110 Kč a vybírat můžete ze šesti různých odrůd