Pomazánka z bůčku a krkovice od Ostravskeho Gastrošefa nadchne: Voní pečeným masem, zasytí a chutná skvostně
Monika Absolonová dělá ultimátní křenovou rolku. „Zmizí do půlnoci, i když jich udělám šedesát,“ směje se zpěvačka
Pět druhů nejoblíbenějších kuliček: Z kokosu, Margotek i Tatranek. Tohle cukroví zvládnete bez pečení a bez stresu
Domácí kečup podle finalisty MasterChef Česko Kuby: Voní skořicí a lehce připálenými rajčaty, hotový je do hodiny
Rady zahradnice Andrey: Jak se starat o rajčata v srpnu, aby dozrála, a proč si dát pozor na zelené plody
Ladislav Špaček o stravování v all inclusive: Nekoupili jsme si celý hotel, raději si přidejme, než bychom jídlo vyhazovali, říká
Snadný cuketový karbanátek máte do půl hodiny na stole: Je krásně šťavnatý, voní po majoránce a sytost mu dodává mleté maso
Zbavit se otravného hmyzu v kuchyni je hračka: Už babičky věděly, že pomohou bylinky, ocet nebo jedna školní pomůcka
11 foto Finalistka Peče celá země Tereza splnila cíl, za kterým do soutěže šla: Napsala detektivku, kde recepty hrají důležitou roli
9 foto Nejoblíbenější dezert u Jana Punčocháře: Buchty s tvarohem a rumovou omáčkou lámou rekordy. Takhle se připravují
Grilování s Martinem Svatkem: Maso na hamburger má být přírodní, vajíčko ani cibule do něj nepatří. Parády jsou okolo, říká
Sádlo je zdraví prospěšné, říká specialistka na výživu Margit Slimáková: Protituková hysterie a strašení už naštěstí skončily
Rady zahradnice Andrey: Hořkosti okurek se dá předejít dobrou zálivkou, zbavit se jí můžete i ve chvíli, kdy ji máte na stole
Ladislav Špaček radí, jak se chovat v hotelových restauracích: Na večeři do restaurace jsou dlouhé kalhoty nutností, říká
17 foto Snadný cuketový dort od Terezy z Peče celá země: Se smetanovým krémem a vůní skořice chutná fantasticky
5 foto Výročí sňatku století: Na svatebním menu Diany a Charlese nechybělo 27 dortů, ten nejhlavnější se pak pekl pro jistotu dvakrát
Párky v rohlíku bez rohlíku: Odlehčená verze oblíbené klasiky ve sněhové kapse překvapí parádní chutí
17 foto Borůvkové koláče od finalistky Peče celá země Terezy: Voní máslem, ovocem i rumem, nadchnou skvělou drobenkou
Grilování s Martinem Svatkem: Šéfkuchař radí, kdy přesně vyndat maso z lednice a kdy ho osolit, aby byly steaky dokonalé
Vynikající cuketové palačinky voní sýrem a česnekem: Příprava je levná a zvládne ji i nezkušený kuchař
Rady zahradnice Andrey: V červenci ještě stihnete vysadit špenát a hrášek, v srpnu se vrhněte na ředkvičky, říká
Video VIDEO: Kde mají v Praze nejlepší hranolky? V Karlíně vítězí velikost porce a křupavost, na Andělu zase omáčka
Jak správně mýt ovoce a zeleninu, abychom je zbavili špíny i bakterií? Pomůže obyčejný citron i lázeň s jedlou sodou