Co dělat s nedozrálými zelenými rajčaty? Zavařte je jako pikantní salát se zelím a cibulí, v zimě se po něm jen zapráší!
Početná rodina Marie Terezie musela jíst jen rakouská jídla, manžel František Lotrinský jezdil za pochoutkami do Francie
Jak na nejlepší a nejjednodušší zálivku na salát: Důležitý je správný výběr druhu octa i dobře nakrájená zelenina
28 foto Dojemný příběh Péti z MasterChefa: Když ho matka vyhodila z domu, postaral se i o sestru. Vařil jsem jí rajskou i špagety, říká
Pivní trendy roku 2023: V Česku roste obliba nealkoholických zlatavých moků a bodují i ovocné varianty a speciály
21 foto (Ne)souboj restaurací spojil soupeře z Pohlreichovy televizní show: Tisíce návštěvníků ocenily steaky, dršťky i kolena
Dýňová omáčka udělá z obyčejných těstovin luxusní jídlo. Zjemněná smetanou a s parmazánem chutná božsky
Semifinalista MasterChefa Pepa Nemrava radí, jak na znojemskou omáčku: Maso dobře prošpikujte a okurky dejte až nakonec
Usnadněte si zavařování: Použijte myčku na nádobí, pomůže totiž hned dvakrát. Stačí dodržet správný postup
Malá útrata nebo nedostatečné spropitné, důvody, proč vás do některých restaurací v Saint-Tropez nepustí
Šéfkuchař restaurace Hliněná bašta nám prozradil recept na houbovou omáčku s jemným karlovarským knedlíkem
13 foto Zahráli jsme si na Punčocháře s Forejtem a vytvořili streetfood z české klasiky: Bagetu plněnou výpečky a cibulovým dipem
13 foto Z MasterChefa vypadla sympatická Nikola a nám se svěřila: Dělám z klasického jídla šílenost a někdy to nevyjde
8 foto Kuba z MasterChefa nám prozradil svůj recept na kapří hranolky, i když přiznává, že jídlo trochu „obšlehl“ od Jana Punčocháře
12 foto Josef Maršálek upekl žemlovku podle babičky Boženky: Důležitý je výběr správně starého pečiva, radí cukrář
9 foto Žaneta z MasterChefa nabídla recept na buchty, které oslnily porotce soutěže: Hodně při přípravě ochutnávejte, říká
Květákové rizoto vás skvěle zasytí, přitom vyjde na pár korun a jeho příprava zabere jen několik minut
29 foto Jak se vaří láska? Vojta a Betty z loňského MasterChefa jsou stále spolu a v rozhovoru přiznali, komu z nich to jde u plotny líp
Houbový karbanátek snese srovnání s tím masovým. Krásně voní po majoránce a česnek mu dodá správný říz
Sladká školní svačinka podle Jamieho Olivera: Sušenky z ovesných vloček voní skořicí a děti si je zamilují
8 foto Josef Maršálek radí, jak na dvojctihodné koláče: Dejte pozor na teplotu surovin a máslo nikdy nerozpouštějte, říká cukrář
19 foto Herečka Markéta Hrubešová nabídla recept na květák se slaninovou drobenkou a říká: Pokorně jsem se vrátila k české kuchyni