Holka u plotny radí: Krupicová kaše ve stylu borůvkového koláče s drobenkou chutná skvěle a voní máslem a ovocem
Domácí salát Rumcajs podle Ostravskeho Gastrošefa: Poctivá lahůdka plná salámu, zeleniny a výrazného dresinku
Hodnocení 17× Chyby při přípravě pampeliškového medu: Květy nemyjte a dbejte na správnou barvu 10. 4. 2025
7 foto Hodnocení 52× Chyby při přípravě piškotového těsta: Poradíme, jak docílit bezchybného korpusu 7. 4. 2025
Hodnocení Nudlový nákyp s tvarohem podle ČSN: Na sladký oběd jako od babičky se nezapomíná 6. 4. 2025
7 foto Hodnocení Čím potřít rohlíky před pečením? Vybrat si můžete hned z několika možností 6. 4. 2025
5 foto Hodnocení 5× Jak vyklopit velikonočního beránka? Víme, jak ho z formy dostat bez poškození 4. 4. 2025
5 foto Hodnocení 6× Chyby v přípravě čočky na kyselo: Správné namáčení i zahuštění má svůj význam 4. 4. 2025
11 foto Hodnocení 3× Proč bábovka při pečení praská? Vyvarujte se vysokých forem i prudkého pečení 3. 4. 2025
7 foto Hodnocení 8× Časté chyby při přípravě koprové omáčky: Předejděte hrudkám i moučné chuti 3. 4. 2025
Hodnocení 14× 3 nejčastější chyby v přípravě karlovarského knedlíku: Víme, čeho se vyvarovat 5. 4. 2025
Hodnocení 3× Jitrnice, jakou svět neviděl: Připravte si lahůdku vhodnou nejen do dietního plánu 1. 4. 2025
Hodnocení 5× Rozdíly mezi horkovzdušnou troubou a horkovzdušnou fritézou: Znáte je všechny? 31. 3. 2025
Hodnocení 1× Hrachová polévka s párkem podle ČSN: Recept na sytou polévku se hodí mít po ruce 31. 3. 2025
5 foto Hodnocení 2× Chyby při přípravě čerstvého špenátu: Nevábné konzistenci a barvě lze předejít 28. 3. 2025
11 foto Hodnocení 1× Na jakou teplotu péct bábovku? Víme, jak docílit dokonalé bábovky bez prasknutí 26. 3. 2025
7 foto Hodnocení 1× 7 chyb v přípravě pomazánek: Důležitá je jejich konzistence i čerstvost surovin 26. 3. 2025