Křupavé a vláčné lívance podle Těhotnýho kuchaře: Těsto bez kynutí, jahodový přeliv a nepopsatelně skvělá chuť
To pravé ořechové? Slevová akce pro milovníky oříšků, sušeného ovoce i dalších dobrot se koná právě teď
Hodnocení 4× Jak zavařit meruňky? Poradíme, jak na zpracování lahodného ovoce do zásoby 20. 6. 2025
Hodnocení 3× Azu po tatarsku podle ČSN: Šťavnaté hovězí maso v kořeněné omáčce si oblíbíte 19. 6. 2025
Hodnocení 12× Rozdíl mezi agarem a želatinou: Víte, v čem se tato dvě zahušťovadla liší? 19. 6. 2025
7 foto Hodnocení 7× Jak zpracovat meruňky? Využít je lze na nanuky, marmeládu, knedlíky, ale i k masu 19. 6. 2025
6 foto Hodnocení Časté chyby při výrobě nanuků: Dejte pozor na poměr surovin i přichycení k mřížce 19. 6. 2025
7 foto Hodnocení 11× Jaký je rozdíl mezi džemem a marmeládou? Hlavní odlišnost je v jejich konzistenci 18. 6. 2025
5 foto Hodnocení 5× Desatero rad na téma fazolová polévka: Víme, jak ji uvařit, ochutit i vylepšit 18. 6. 2025
9 foto Hodnocení Co ochutnat v Bulharsku? 10 tipů na místní dobroty, které vás dostanou do kolen 18. 6. 2025
6 foto Hodnocení 1× Chyby při přípravě zmrzliny: Krystalkům ledu i řídké konzistenci lze předejít 17. 6. 2025
Hodnocení 5× Nanuk Míša: Tvarohovou pochoutku politou čokoládou milují celé generace mlsounků 16. 6. 2025
Hodnocení 1× Řecké tzatziki podle ČSN: Dopřejte si v horkých dnech osvěžující salát z okurek 15. 6. 2025
9 foto Hodnocení 24× Jak dlouho péct bublaninu s drobenkou? Upečte si moučník se šťavnatým ovocem 15. 6. 2025
5 foto Hodnocení 30× Jak dlouho vařit ovocné kynuté knedlíky v páře? První kousek je vždy zkušební 15. 6. 2025
5 foto Hodnocení 5× Chyby při vaření fazolové polévky: Nepřehlédněte kamínek a solte až na závěr 13. 6. 2025
9 foto Hodnocení 19× Kolik ovoce na bublaninu? Jen díky správnému množství se správně propeče 13. 6. 2025
Hodnocení 26× Fazolové lusky na kyselo podle ČSN: Vsadíte se, že jsou lepší než ty z jídelen? 13. 6. 2025
5 foto Hodnocení 4× Časté chyby při přípravě a pečení banánového chlebíčku: Neděláte je také? 11. 6. 2025