Vyzkoušeli jsme fígl na otvírání zavařovaček: Spojené ruce úplně nepřesvědčily, ale další triky fungují
Jak sklízet pažitku, aby chutnala nejlépe: Chyb se dělá spousta. Od trhání rostliny ze záhonu po špatnou zálivku
Fenomén český chřest: Je křupavý i šťavnatý a využijete jej do mnoha receptů, oblíbený je jen tak se strouhankou
7 foto Hodnocení 45× Chyby při přípravě piškotového těsta: Poradíme, jak docílit bezchybného korpusu 7. 4. 2025
Hodnocení Nudlový nákyp s tvarohem podle ČSN: Na sladký oběd jako od babičky se nezapomíná 6. 4. 2025
7 foto Hodnocení Čím potřít rohlíky před pečením? Vybrat si můžete hned z několika možností 6. 4. 2025
5 foto Hodnocení 4× Chyby v přípravě čočky na kyselo: Správné namáčení i zahuštění má svůj význam 4. 4. 2025
5 foto Hodnocení 5× Jak vyklopit velikonočního beránka? Víme, jak ho z formy dostat bez poškození 4. 4. 2025
11 foto Hodnocení Proč bábovka při pečení praská? Vyvarujte se vysokých forem i prudkého pečení 3. 4. 2025
7 foto Hodnocení Časté chyby při přípravě koprové omáčky: Předejděte hrudkám i moučné chuti 3. 4. 2025
Hodnocení 14× 3 nejčastější chyby v přípravě karlovarského knedlíku: Víme, čeho se vyvarovat 5. 4. 2025
Hodnocení 3× Jitrnice, jakou svět neviděl: Připravte si lahůdku vhodnou nejen do dietního plánu 1. 4. 2025
Hodnocení 1× Hrachová polévka s párkem podle ČSN: Recept na sytou polévku se hodí mít po ruce 31. 3. 2025
5 foto Hodnocení Chyby při přípravě čerstvého špenátu: Nevábné konzistenci a barvě lze předejít 28. 3. 2025
11 foto Hodnocení Na jakou teplotu péct bábovku? Víme, jak docílit dokonalé bábovky bez prasknutí 26. 3. 2025
7 foto Hodnocení 7 chyb v přípravě pomazánek: Důležitá je jejich konzistence i čerstvost surovin 26. 3. 2025
5 foto Hodnocení 1× Kdy vyndat muffiny ze silikonové formy? Okamžitým vyklopením by se mohly srazit 26. 3. 2025