Buchty po ránu: Bezlepkový chléb podle Josefa Maršálka je krásně křupavý, božsky chutná a lepek nahradila nezvyklá surovina
Johana Šílená manželovi připravovala nápoj lásky z hadího oleje, sama pila mandlové mléko a jedla výrazně kořeněné skopové
Karolina Světlá si pochutnávala na specialitách z Podještědí: Vařilo se kyselo s chlebovým kváskem nebo carapanda
Hodnocení 2× Jak na svítek do polévky? Příprava téměř zapomenuté alternativy nudlí je snadná 24. 1. 2024
7 foto Hodnocení 4× Časté chyby při přípravě pomazánek: Dbejte na čerstvost a nekombinujte mnoho surovin 23. 1. 2024
Hodnocení 11× Jak stáhnout slanost z omáčky? Dobře poslouží starší pečivo, brambora nebo med 22. 1. 2024
Hodnocení 1× Jak odstranit skvrny od rajčatové omáčky? S čištěním nečekejte a fleky nedrhněte silou 21. 1. 2024
Hodnocení 6× Jak na palačinky bez mouky? Nahradit ji lze tvarohem, pudinkem i pohankou 19. 1. 2024
7 foto Hodnocení 24× Jak otočit palačinky? Naučte se je obracet bez trhání a oslňte vaše strávníky 19. 1. 2024
5 foto Hodnocení Chyby při přípravě smoothie: Používejte čerstvé suroviny a zbytečně nedoslazujte 30. 1. 2024
7 foto Hodnocení 8× Jak se používá řasa Nori v kuchyni? Zabalte do ní sushi nebo jí dochuťte pomazánky 27. 1. 2024
5 foto Hodnocení 2× Jak se jí japonské jídlo sushi? Wasabi a sójovka se nemíchají, také pozor na zázvor 21. 1. 2024
5 foto Hodnocení 47× Jak upéct šneky z listového těsta? Poradíme, jak na zlatavě upečenou chuťovku 14. 1. 2024
5 foto Hodnocení 16× Jak připravit bramborové krokety: Využijte přebytek bramborové kaše z přechozího dne 22. 1. 2024
5 foto Hodnocení 5× Proč dávat minerálku do palačinek: Perlivá voda zajistí palačinkám nadýchanost 12. 1. 2024
5 foto Hodnocení 7× Chyby při přípravě tortill: Zapomeňte na dlouhé hnětení těsta i na pomalé opékání 18. 1. 2024
5 foto Hodnocení 1× Co dát do smoothie? Základem je ovoce se zeleninou, přidat můžete i ořechy a bylinky 16. 1. 2024
5 foto Hodnocení 9× Jak správně uvařit polentu: Kukuřičná krupice se vaří jinak než instantní polenta 17. 1. 2024
Hodnocení Adzuki v kuchyni: Tyto fazolky s oříškovou chutí využijete ve sladké i slané kuchyni 15. 1. 2024
Hodnocení 82× Proč jsou koláče tvrdé a jak tomu předejít? Rozhodující je teplota i čerstvost surovin 11. 1. 2024
Hodnocení 31× Čím a kdy potírat chléb, aby byl lesklý? Na výběr je mnoho variant, od vody až po med 3. 1. 2024
5 foto Hodnocení 2× Kokosové mléko v kuchyni: Dokonale zjemní polévky, ale také pozdvihne chuť dezertů 7. 1. 2024