Domácí houskové knedlíky snadno, rychle a bez kynutí: S kypřicím práškem jsou krásně nadýchané a hotové během chvilky
Nejlepší čočková polévka je s klobásou a bramborami: Hustá, sytá a voňavá okamžitě zahřeje a zlepší náladu
Perfektní hospodský guláš podle ČSN: Oblíbená klasika stojí na přesném postupu. Záleží na smažení cibule i teplotě vody
Hodnocení 1× Chyby při péči o prkénka a dřevěné náčiní v kuchyni: Neděláte je náhodou také? 20. 8. 2024
Hodnocení 9× Časté chyby při umývání nádobí: Péči a pozornost věnujte také dřezu a utěrkám 18. 8. 2024
7 foto Hodnocení 8× Jak krájet houby na sušení? Důležité je krájení stejně silných plátků 18. 8. 2024
Hodnocení 19× Princezna: Bulharská topinka s mletým masem je chutnou svačinou či večeří 18. 8. 2024
9 foto Hodnocení 3× Bulharská kuchyně: Jak se vaří na Balkáně a jaké pokrmy rozhodně ochutnat? 16. 8. 2024
Hodnocení 16× Šopský salát: Připravte si tuto balkánskou pochoutku podle bulharského receptu 17. 8. 2024
7 foto Hodnocení 3× Chyby při zavařování hub: Pečlivý výběr je nutností, stejně jako jejich předvaření 16. 8. 2024
Hodnocení 2× Tarator: Bulharská studená polévka vás nadchne svou chutí i svěžestí nejen v létě 16. 8. 2024
Hodnocení 77× Bulharská ljutenica: Tato zeleninová pomazánka je skvělá k pečivu i pod maso 14. 8. 2024
8 foto Hodnocení 3× Jak grilovat zdravěji? Dejte pozor na odkapávající tuk i dobu tepelné úpravy 14. 8. 2024
7 foto Hodnocení 18× Chyby při sušení hub: Snažte se krájet stejně silné plátky a na sušení nespěchejte 31. 8. 2024
9 foto Hodnocení 15× Kolik rýže je potřeba pro 4 osoby? Poradíme vám vhodné množství k její přípravě 12. 8. 2024
Video Hodnocení 7× Alpský knedlík: Připravte si podle názorného videa tuto rakouskou specialitu 30. 8. 2024
7 foto Hodnocení 15× Chyby při vaření guláše: Nepodceňujte jeho časovou náročnost ani množství cibule 23. 8. 2024
11 foto Hodnocení 7× Na co použít polohrubou mouku? Připravíte z ní nejen bábovku, ale také knedlíky 23. 8. 2024
8 foto Hodnocení 29× Chyby během přípravy čalamády: Zásadní je stav zeleniny i správná sterilace 23. 8. 2024
Hodnocení 43× Jak připravit jablečný ocet? K čemu se hodí? Provedeme vás jednoduchým postupem 17. 8. 2024
7 foto Hodnocení 18× Na čem usmažit topinky? Na výběr je více možností, záleží na vaší chuti 17. 8. 2024
9 foto Hodnocení 1× Chyby při zpracování padaného ovoce: Urychlená spotřeba je základním pravidlem 16. 8. 2024
9 foto Hodnocení 4× Kolik ovoce použít na bublaninu? Záleží na velikosti plechu i na šťavnatosti ovoce 14. 8. 2024