Retro okénko: Pomazánkové máslo stávalo 5,50 Kčs, ochucené 6 Kčs, dnes už je pod tímto názvem neseženete
Vynikající utopenci s kečupem podle Pepy Nemravy: Nebojte se použít hořčici i ocet, správným svařením vznikne skvělá chuť
Burčák stojí jako loni, koupíte jej již od 90 Kč za litr. „Letošní ročník bude špičkový,“ říká vinař David Šťastný
Hodnocení 5× Jak se starat o zeleninovou zahradu v říjnu. Pěstitelská sezóna vrcholí 3. 10. 2023
Hodnocení 121× Tři časté chyby při sklizni vlašských ořechů: Podstatné je předejít plesnivění 2. 10. 2023
Hodnocení 21× 7 častých chyb při skladování dýní: Dekorativní plody jsou samy o sobě konzervou 29. 9. 2023
Hodnocení 5× Jak pěstovat mrkev. Chutnou a oblíbenou zeleninu máme k dispozici celoročně 25. 9. 2023
Hodnocení 83× Jak uvařit hrušková povidla podle našich babiček. Vyzkoušejte je bez cukru 19. 9. 2023
Hodnocení 13× Jak pěstovat růžičkovou kapustu? Péče je snadná, sklízet ji můžeme i v zimě 26. 9. 2023
Hodnocení 31× Jak připravit ryzce? Kuchyňská úprava je rychlá, skvěle chutnají na kmíně 16. 9. 2023
Hodnocení 15× Z jakých hub uvaříme nejlepší omáčku? Kromě čerstvých poslouží i mražené nebo sušené 14. 9. 2023
Hodnocení 6× Jak pěstovat červenou řepu. V kuchyni je skvělá syrová, vařená i pečená 23. 9. 2023
Hodnocení 15× Jak předejít praskání rajčat? Naprasklé plody se dají ještě spotřebovat, ale nesmí být nakažené 12. 9. 2023
Hodnocení 8× Jak pěstovat pastiňák? Podobně jako další kořenovou zeleninu, jen pozor na alergické reakce 19. 9. 2023
5 foto Hodnocení 81× Jak pěstovat fíkovníky? Na osluněných vyhřátých místech se jim bude dařit i u nás 17. 9. 2023
6 foto Hodnocení 42× Kotrč kadeřavý je vzácná a chutná houba, kterou v lese nepřehlédnete. Poradíme, jak ji zpracovat 10. 9. 2023
4 foto Hodnocení 5× Václavky jsou houby podzimu. Potřebují důkladně povařit a jsou skvělé do gulášů i k zavařování 11. 9. 2023