Svatoštěpánská pečeně korunuje Vánoce: Šťavnaté maso protkané špekem zdobí vejce. Podle tradice zajistí zdraví a hojnost
Lahodné telecí s hříbkovou omáčkou podle Jana Punčocháře: Maso bude krásně šťavnaté, když dodržíte přesný postup
Vyzkoušejte jednoduché řezy: Osvěžující jahodové se želatinou, vláčné hraběnčiny či Míša řezy s tvarohem a čokoládou
Plněné papriky: Kombinace jemně kořeněného mletého masa a šťavnaté papriky v rajské omáčce skvěle chutná
Domácí ruské vejce: Retro lahůdka plná chutí skvěle poslouží jako vydatná svačina, ale i jako součást pohoštění
Játra na grilu jsou vynikající, když je dvě hodiny předem naložíte do grilovací směsi. Pak jim stačí chvilka na roštu
Vajíčkové chlebíčky s majonézovým přelivem: Na perfektní retro občerstvení je dobré znát jeden fígl se želatinou
Grilovaný hermelín bude luxusní, když ho dobře ochutíte bylinkami a kořením. Stačí mu pár minut, ale ne přímo nad ohněm
Jahody v době květu a nasazování plodů potřebují dostatek vláhy, jemné okopávání a odstřihávání šlahounů a špatných listů
Video Jánošík – bramborák jinak: Efektní bramborovou placku s volským okem uprostřed si připravte podle videoreceptu
Jak uvařit ztracené vejce jako profík krok za krokem? Vodu zásadně nesolte a vejce připravujte krátce těsně pod bodem varu
Jak sklízet meduňku? Dopoledne za slunečného dne, kdy jsou listy bez rosy. Důležité se správné seřezávání bylinky
Ovocné péřové knedlíky: Nadýchané a lehoučké těsto snadno připravíte v domácí pekárně, dobře to ale zvládnete i bez ní
Mletý řízek se sýrem a jogurtem: Měkká a křehká směs v křupavé krustě trojobalu je krásně šťavnatá a má výraznou chuť
Božský rebarborový koláč: Úžasně vláčný moučník s jemně nakyslou chutí skvěle doplňuje křupavá drobenka na povrchu
Nejlepší utopenci: Zásadní „ingrediencí“ je trpělivost. Už prababičky sázely na pořádné ochucení, proležení a propojení chutí
Szegedinský guláš: Vydatné jídlo s kysaným zelím skvěle zasytí, pro dokonalou chuť je důležité přidat správné koření
Květnoví ledoví muži 2025: Tyto tipy uchrání zahradu a pomohou zajistit parádní úrodu pro letošní rok
Bezový sirup jako od babičky: Výrazně voní a luxusně chutná, základem úspěchu je ve správnou dobu nasbírat rozvité květy
Jak nejlépe zpracovat libeček? Usušte ho, zmrazte nebo si přichystejte vynikající pesto či aromatické domácí maggi
Video Mrkvové šátečky podle našeho video receptu jsou dokonale vláčné, jemné a plné chutí. Jejich příprava je celkem snadná
Papriky sázejte ven po „zmrzlých“ nebo je při nižších teplotách obalte. Vyhovuje jim slunečný prostor a vyživená půda